Låna pengar trots skulder

Nu finns det chans att låna pengar trots skulder – Låna pengar trots skulder

Med de nya privatlånen som du kan ansöka här online kan du nu låna pengar trots skulder. Du kan ta ett nytt lån och lösa de gamla skulderna och lånen. Du får i och med detta bättre koll på dina lånekostnader samtidigt som du kan sänka räntekostnaderna.

Lägg om dina dyra lån – spara tusenlappar! Freedom Finance – ansök här!

Med Marginalen Bank kan du ta privatlån från minst 50.000 kronor även om du skulle ha betalningsanmärkningar eller tidigare haft svårt att få banklån på grund av skulder. Marginalen Bank ser inte på din historik, de ser på dina möjligheter.

Hos Lendo.se finns fördelen att du kan låna upp till 30.000 kronor om du skulle ha betalningsanmärkningar.

Det finns vissa krav att få ta ett privatlån och de är att du ska ha en årsinkomst på cirka 100.000 kronor beroende på långivare, ha fyllt 18 år, inga betalningsanmärkningar, ska ha en fast bostadsadress, vara mantalsskriven i Sverige.

Maximalt lån är 350.000 kronor, återbetalningstid på upp till 15 år, räntan varierar beroende på val av långivare.

Ta inte snabblån, smslån eller mikrolån för att lösa gamla skulder, detta skapar bara nya skulder som du måste betala tillbaka och kan du inte betala tillbaka snabblånen inom avatalad tid kommer lånekostnaden stiga rejält. Det är att föredra att ta privatlån, nackdelen är att det är allmänt lite högre krav att få ansökan för privatlån att bli godkänd. Men ska inte vara några problem om du har kontroll på din egen ekonomi.

Fördelen med privatlån online är att de är snabba, enkla och säkra att ansöka och har i regel de lånade pengarna på ditt bankkonto inom några dagar efter godkänd låneansökan och låneansökan kan vara godkänd redan inom en dag.

Snabbt och enkelt kan du låna pengar trots skulder. Privatlånet brukar som regel sänka dina lånekostnader.

Ett tips innan du tar kontakt med långivare eller bank är att gå igenom din egen ekonomi så du känner dig säker på vilka kostnader och inkomster du har och hur stora marginaler du har för att kunna ta ett lån. Detta medför att du har ett mycket bra förhandlingsläge då du ska låna pengar trots skulder.