Lån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Låna pengar trots skuldsaldo hos Kronofogden? Tänk efter först, men det är går att få lån trots skuld hos Kronofogden. Inget vi rekommenderar. Dock förstå vi att det ibland kan vara nödvändigt att ta nya lån trots en svår skuldsättning. Denna sidan är till för dig som befinner dig mitt i en svår personlig skuldkris. Förhoppningen är att du ska hitta all information du behöver känna till rörande kreditgivare som i första hand beviljar n trots skuldsaldo hos Kronofogden. Som du vid det här laget är medveten om så krävs väldigt mycket för att få ett lån med betalningsanmärkning och skuldsaldo hos Kronofogden.

Några av de bästa alternativen när du vill låna med obetalda skulder är följande: Lendo, Freedom Finance, Compricer, Marginalen Bank, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling. Dessa är i första hand låneförmedlare och hjälper till med s.ks omläggningslån och omstartslån.

Låna pengar trots skulder hos Kronofogden

Tyvärr så är det lätt att dra på sig lån och framförallt lån som bidrar till betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden. Låna pengar med skulder hos Kronofogden kan antagligen vara din räddning ifall du befinner dig mitt i en skuldkris. Låter ganska galet att ansöka om fler lån eller ta lån när man redan är skuldsatt. Dock så är varje situation unik och med rätt hjälp och låneupplägg så kan faktiskt ytterligare lån eller lån hjälpa dig och slutligen få fart på din privatekonomi.

I första hand så behöver du något slags omstartslån eller omläggningslån för att du ska ha möjlighet att i det långa loppet kunna få kontroll över din privatekonomi.

Hur låna pengar trots skulder hos Kronofogden

De flesta kreditgivare vill att du är skuldfri och inte har betalningsanmärkningar hos Kronofogden, men det finns flera undantag. En del långivare och banker erbjuder Lån trots skuldsaldo hos Kronofogden – allt ifrån lån till privatlån.

Ifall du inte har hamnat i Kronofogdens  register, men risker att göra detta p.g.a. dyra lån så kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa lån. Du kan söka  s.k. omstartslån och samlingslån och på så sätt får du möjlighet att samla dyra snabblån eller lån till ett vanligt banklån med lägre kostnader och ränta.

Några företag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång, samt Villabanken som erbjuder samlingslån för smålån.

Lån pengar med betalningsanmärkning

Många tror felaktigt att Kronofogden är den som skapar betalningsanmärkningar, men tvärtemot vad många tror så är det faktiskt inte Kronofogden som ger ut  eller skapar betalningsanmärkningar, utan är kreditupplysningsföretag som Upplysningscentralen (UC).

Det är kreditupplysningsföretagen som sparar alla uppgifter om en privatperson i upp till tre år, vilket innebär att från den dag anmärkningen utfärdats så sparas information om denna i 3 år.

Får du en betalningsanmärkning så kan själva informationen om att du har fått en betalningsanmärkning göra att det blir väldigt svårt för dig att låna pengar och köpa varoravbetalning eller kredit.

Till skillnad från tidigare så finns det idag finns det möjligheter att låna pengar för i stort sett alla personer med betalningsanmärkning, men tyvärr så får man nästan räkna med att det blir dyrare än att man inte hade betalningsanmärkning.

Tänk efter först innan du tar fler lån eller andra lån!