Smslån med skuldsaldo hos Kronofogden

Smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden

Det är möjligt att få smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden, men det är givetvis inget vi rekommenderar som första alternativ. Du bör nog lösa din ekonomiska kris via släkt och vänner i första hand då ytterligare smslån kan förvärva din situation ännu mer. Ibland så kan det vara nödvändigt att ansöka om nya smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden och denna sidan är tänkt att tillhandahålla viss information för dig som befinner dig mitt i en svår skuldkris och inte kan lösa det via ditt nätverk. Tanken är att du ska hitta information som du behöver beta till rörande kreditgivare som i första hand beviljar snabblån och smslån trots skuldsaldo hos Kronofogden då det normalt krävs väldigt mycket för att få ett privatlån trots betalningsanmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Olyckligtvis så är det ovanligt att man lätt drar på sig för många lån och framförallt smslån som leder till betalningsanmärkningar samt skuldsaldo hos Kronofogden. Du tänker förmodligen att låna pengar med skulder hos Kronofogden kan rädda dig då du befinner dig mitt i en svår skuldkris. Många anser nog att det är helt galet att försöka låna mer och söka fler smslån eller snabblån när man redan är väldigt skuldsatt,  men givetvis så är varje situation unik och med rätt hjälp och låneupplägg så kan ytterligare lån eller smslån hjälpa och slutligen få fart på ens privatekonomi.

Omstartslån och omläggningslån kan vara lösningen

Tidigare fanns nästan inga möjligheter att låna pengar ifall man hade en betalningsanmärkning eller skuldsaldo hos Kronofogden. Idag finns fler möjligheter, men tyvärr så får man betala mycket mer för lånen än om man inte hade en betalningsanmärkning eller ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Ifall du har bestämt dig för att försöka låna dig ur din situation så ska du i första hand ta sikte på något slags omstartslån eller omläggningslån för att du ska ha möjlighet att i det långa loppet kunna få kontroll över din privatekonomi. Nästan alla lånegivare vill att du är prickfri, dvs du har inga betalningsanmärkningar eller ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Det finns undantag där en del långivare och banker erbjuder lån trots betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden – det kan vara allt ifrån smslån till privatlån. Några av de bästa alternativen när du vill låna trots betalningsanmärkningar och ett skuldsaldo hos Kronofogden är följande:

  • Lendo
  • Freedom Finance
  • Marginalen Bank
  • Advisa
  • BlueStep
  • Compricer
  • Svensk Låneförmedling

De är i första hand låneförmedlare och hjälper till med s.ks omläggningslån och omstartslån. Lyckas inte de hjälpa dig att hitta ett nytt lån så kan det vara svårt att hitta någon annan som gör det.

Smslån trots skulder

Ifall du inte har hamnat i Kronofogdens  register, men risker att göra detta p.g.a. dyra smslån så kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa smslån. Du kan söka  s.k. omstartslån och samlingslån och på så sätt får du möjlighet att samla dyra snabblån eller smslån till ett vanligt banklån med lägre kostnader och ränta.

Några företag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank, Advisa, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång, samt Villabanken som erbjuder samlingslån för smålån.

Smslån med betalningsanmärkning!

Kronofogden är inte den som ger dig betalningsanmärkningar, utan till skillnad mot vad många tror så är det inte Kronofogden som ger ut  eller skapar betalningsanmärkningarna. Det är istället kreditupplysningsföretag såsom Upplysningscentralen (UC) som skapar betalningsanmärkningarna. Kreditupplysningsföretagen sparar alla uppgifter om en privatperson i upp till tre år och på så sätt innebär det att från den dag anmärkningen utfärdats så kommer kreditupplysningsföretagen att spara information om din betalningsanmärkning i 3 år. När du får du en betalningsanmärkning så kan själva informationen om att du har fått en betalningsanmärkning göra att det blir väldigt svårt för dig att låna pengar och köpa varoravbetalning eller kredit.

Tänk efter först innan du tar fler smslån eller andra snabblån!

smslån med skuldsaldo