Sms lån trots skuld hos Kronofogden

Smslån trots skulder hos Kronofogden

Du kan få sms lån med skuld hos Kronofogden brukar många sidor stoltsera med och många besökare hamnar på denna sida genom att ha googlat ” smslån med betalningsanmärkning och skulder hos Kronofogden “. Tyvärr så är det ganska lätt att dra på sig lån och framförallt smslån som sedan leder till betalningsanmärkningar samt skuldsaldo hos Kronofogden. Låna pengar med skulder hos Kronofogden tror många kan räddningen ifall man befinner dig mitt i en skuldkris. Det är självklart inget vi rekommenderar i första hand, utan man bör inte se ytterligare som en räddning. Dock så kan det ibland vara nödvändigt att ansöka nya smslån trots en svår skuldsättning och just denna sidan är till för dig som befinner dig mitt i en svår personlig skuldkris. Förhoppningen är att du ska hitta information du behöver känna till rörande kreditgivare som i första hand beviljar snabblån och smslån trots skulder hos Kronofogden då det krävs ganska mycket för att få ett privatlån med betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden.

Det låter förmodligen ganska galet att ansöka om ytterligare smslån eller andra lån när man redan har skuldsatt sig. Dock så är varje situation unik och med rätt hjälp och låneupplägg så kan faktiskt ytterligare smslån eller lån hjälpa dig och slutligen få fart på din privatekonomi. I första hand så behöver du något slags omstartslån eller omläggningslån för att du ska ha möjlighet att i det långa loppet kunna få kontroll över din privatekonomi.

De flesta kreditgivare vill att du är skuldfri och inte har betalningsanmärkningar hos Kronofogden, men det finns flera undantag. En del långivare och banker erbjuder lån trots skulder hos Kronofogden – allt ifrån smslån till privatlån. Några av de bästa alternativen när du vill låna med obetalda skulder är följande: Lendo, Freedom Finance, Marginalen Bank Omstartslån, BlueStep, Compricer, MyLoan, Axo Finans, Lån för alla och Svensk Låneförmedling. Dessa är i första hand låneförmedlare och hjälper till med s.k omläggningslån och omstartslån.

Smslån trots skulder

Ifall du inte har hamnat i Kronofogdens register, men risker att göra detta pga. dyra smslån så kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa smslån. Du kan söka  s.k. omstartslån och samlingslån och på så sätt får du möjlighet att samla dyra snabblån eller smslån till ett vanligt banklån med lägre kostnader och ränta.sms lån trots skuld hos kronofogden

Några företag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Lendo, MyLoan, Axo Finans, Lån för alla, Freedom Finance, Marginalen Bank, BlueStep, Compricer och Svensk Låneförmedling, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång som erbjuder samlingslån för smålån.

Smslån med betalningsanmärkning!

Många tror felaktigt att Kronofogden är den som skapar betalningsanmärkningar, men tvärtemot vad många tror så är det faktiskt inte Kronofogden som ger ut  eller skapar betalningsanmärkningar, utan är kreditupplysningsföretag som Upplysningscentralen (UC).  Det är kreditupplysningsföretagen som sparar alla uppgifter om en privatperson i upp till tre år, vilket innebär att från den dag anmärkningen utfärdats så sparas information om denna i 3 år. Får du en betalningsanmärkning så kan själva informationen om att du har fått en betalningsanmärkning göra att det blir väldigt svårt för dig att låna pengar och köpa varoravbetalning eller kredit.

Till skillnad från tidigare så finns det idag finns det möjligheter att låna pengar för i stort sett alla personer med betalningsanmärkning, men tyvärr så får man nästan räkna med att det blir dyrare än att man inte hade betalningsanmärkning.

Tänk efter först innan du tar fler smslån eller andra lån!